Beschikbare gastouders

Hieronder stellen zich enkele gastouders zich voor aan u die beschikbaar zijn.

 

Gastouderopvang De Bandietjes

Woonplaats: Almelo
Profieleigenschappen
Opvanglocatie: bij gastouder
Flexibele opvang: Ja
LRKP: wel  geregistreerd

Beste ouders, ik ben Jannet, moeder van 2 zoons (22 en 19 jaar). Toen mijn eigen kinderen klein waren heb ik veel op buurkinderen gepast. De kinderen gaan op een gegeven moment naar het voortgezet onderwijs en het oppassen hoeft dan natuurlijk niet meer. Maar omdat ik het oppassen miste en werken met kinderen het mooiste vind wat er is heb ik daarom besloten om een schuur te verbouwen tot een gastouderopvang.
Door de kleinschaligheid kan ik de kinderen veel aandacht geven bij ons op de boerderij. Samen zullen we gaan knutselen, puzzelen, lezen, enz. Maar vrij spelen is natuurlijk ook erg belangrijk. Tegen de feestdagen of met een verjaardag gaan we samen wat lekkers bakken.
Ik streef er naar om kinderen met rust en regelmaat op te vangen en ze een veilige omgeving te bieden. En ik vind dat een kind zich pas goed kan ontwikkelen door zichzelf te kunnen zijn.

Dagindeling

7.00 - 8.00 ontbijt

12.00 - 13.00 lunch

Slaaptijden gaan in overleg met de ouders.

Ik ben beschikbaar voor de leeftijdscategoriën 0-12 jaar. Ik kan opvangen op de volgende tijden: maandag hele dag, dinsdag beperkt, woensdag beperkt,  donderdag hele dag. 

20190203 161456 20190203 161514

 huisje gast5ouderhuisje 2 gastouer


  

Gastouder Jeanette

Woonplaats: Almelo
Profieleigenschappen
Opvanglocatie: bij gastouder
Flexibele opvang: Ja
LRKP: wel  geregistreerd

Lieve ouders, ik ben Jeanette, geboren in 1970 en moeder van 3 kinderen waarvan 2 inmiddels volwassen( 1992, 1994, beide uitwonend, en 2006). Ik ben gediplomeerd gastouder, en heb nog plek voor gastkindjes van 1 tot 4 jaar. Mijn zoontje zit op basisschool de Stapvoorde, we wonen in de Windmolenbroek. Ik vang 24/7 op, dus overnachten behoort ook tot de mogelijkheden. Zoekt u een verantwoordelijk, betrouwbaar, flexibel en vooral gezellig oppasadres voor uw kinderen, waar uw kind vooral lekker zichzelf kan zijn, dan kunt u daarvoor bij ons terecht. We hebben huisdieren, 5 (ras)katten en 2 kleine hondjes. Onze huisdieren gaan ontzettend lief met de kinderen om. Tijdens de opvang kunnen de dieren van de kinderen gescheiden worden.

Wat vind ik belangrijk bij de opvoeding: Normen, waarden en respect voor mens en dier, is wat ik mijn kinderen heb bijgebracht en nog doe. Mijn 2 oudste kinderen, inmiddels volwassen, zijn 2 lieve mensen die goed in het leven staan, ik ben daar als moeder dan ook heel erg trots op.

Beschikbaar voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar

Opvangtijden: maandag tot en met zondag (7dagen), ochtend, middag, avond.

 

 


 

 Gastouder Gerdien

Woonplaats: Almelo
Profieleigenschappen
Opvanglocatie: bij gastouder
Flexibele opvang: Ja
LRKP: wel  geregistreerd

Hallo. Ik ben Gerdien, gastouder op de Ossenkoppelerhoek. Ik ben 32 jaar en moeder van 3  schoolgaande kinderen. Sinds 2013 werk ik met veel plezier als gastouder. Daarvoor heb ik in de kinderopvang gewerkt. Het leuke aan gastouder zijn vind ik, dat je door de kleinschaligheid meer kan inspelen op de individuele behoeftes van een kind. Daarnaast vind ik het heel positief dat je als gastouder een goede vertrouwensband kunt opbouwen met het kind, omdat jij een vast gezicht bent. Voor meer informatie heb ik een website gemaakt over mijn gastouderopvang “Bink en Meis” www.binkenmeis.nl.

Elk kind is uniek. Het wordt niet alleen geboren met een unieke vingerafdruk of een uniek DNA. Het wordt ook geboren met een uniek karakter. Het spreekt dan ook voor zichzelf dat elk kind zich op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo zal ontwikkelen. Ik vind het heel belangrijk om daar  rekening mee te houden. Het kind volgen en inspelen op zijn/haar behoeftes.

Het voordeel van kleinschalige opvang is dat kinderen vooral zoveel mogelijk hun ritme kunnen volgen. Met name voor baby’s is dit erg prettig. Voor oudere kinderen is het ook fijn om mee te draaien in een vast ritme. Dit biedt hun houvast.
Ik werk met thema’s. Binnen die thema’s wordt er veel aandacht besteed aan taalontwikkeling. Daarnaast is het ook gericht op de sociaal emotionele ontwikkeling en de motorische ontwikkeling.

Beschikbaar voor kinderen van 0 tot en met 4

Opvangtijden: dinsdag en vrijdag, ochtend, middag, avond.

 

foto gerdien 4 foto gerdien 2 foto gerdien 1

 


 

Gastouder Yvonne

Woonplaats: Almelo
Opvanglocatie: bij gastouder
Flexibele opvang:  ja
LRKP: wel geregistreerd

Mijn naam is Yvonne Veltmaat, ik ben 30 jaar en werk nu al meer dan 5 jaar als gastouder. Sinds januari 2017 ben ik zzp gastouder en mag ik kinderen en hun ouders officieel welkom heten bij; 'De Noabers'.

logo Yvonne


​Ik heb altijd al met kinderen willen werken, daarom heb ik ook op opleiding Onderwijsassistent en PABO gevolgd. Maar ik kwam er achter dat het onderwijs niet voor mij was weggelegd en daarom heb ik besloten om gastouder te worden.

Ik vind het belangrijk dat kinderen een veilige omgeving hebben, waar ze zichzelf rustig kunnen ontwikkelen en de vrijheid krijgen om echt kind te zijn. Zelf ontdekken staat bij mij voorop en ik ben dan ook een gastouder die de kinderen hierin zo veel mogelijk probeert te stimuleren.

Sinds januari 2016 vang ik de kinderen op in onze (verbouwde)schuur. Hier hebben de kinderen alle ruimte om lekker te spelen maar als het even kan ga ik het liefste met ze naar buiten, spelen in onze speeltuin of een wandeling maken in het bos.

Beschikbaar voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en 4 t/m 12 jaar mits eigen vervoer hier naartoe mogelijk is.

Opvangdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
 

IMG 9148IMG 9155

 


Gastouder Chantal van B.

Woonplaats: Almelo
Opvanglocatie: Bij de gastouder
Flexibele opvang: Ja
LRKP: wel geregistreerd

Ik ben Chantal, geboren in 1985 en ben sinds 2011 gastouder in ons eigen huis. Daarvoor heb ik 4 jaar in de kinderopvang gewerkt als leidster.
Moeder van Damian (Dec.'07) en Kyra (Juni '15). Wij hebben een hond Tigo (Labrador) en vissen.
Wij wonen met ons gezin in Almelo Centrum Zuid.
Ik vind het belangrijk dat uw kinderen zich bij mij thuis voelen en dat ik een goed contact met de ouders heb.
Ook vind ik het belangrijk dat kinderen leren omgaan met dieren, zo kunnen ze bij ons heerlijk knuffelen met Tigo, onze hond.
Ik vang 24/7 op, dus overnachten behoort ook tot de mogelijkheden.
Dagindeling:
7.00 - 8.00 ontbijt
11.30 - 12.30 lunch
17.00 - 18.00 avondeten

Tussendoor laat ik de kinderen heerlijk vrij spelen, zingen of lezen en een knutsel doen we zoals het uit komt tussen door. Met mooi weer zijn we vaak te vinden in de speeltuin tegenover ons huis of wanneer er kinderen liggen te slapen met de andere kinderen in onze tuin.

Wanneer ik kinderen heb die naar school gaan, dan zorg ik dat we om 8.00 de deur uit gaan zodat we op tijd bij school zijn. Mijn zoon zit op De Windhoek, en De Heemde zit er dichtbij, naar die 2 scholen loop ik wel heen, als uw kind op een andere school zit dan kan hij/zij wel komen maar dan met eigen vervoer.

Slaaptijden altijd in overleg met de ouders.

Beschikbaar voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Opvangtijden: maandag tot en met zondag (7dagen), ochtend, middag, avond.

 

foto Chantal 1 foto Chantal 2          foto Chantal 3

 


 

Gastouder Diana

Woonplaats:Almelo
Profieleigenschappen
Opvanglocatie: bij gastouder
Flexibele opvang: Ja
LRKP: wel geregistreerd

Mijn naam is Diana, ik ben 38 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen van resp. 3 en 5 jaar oud.

Ik vind het belangrijk dat het kind zich veilig voelt en zich kan ontwikkelen op zijn/ haar eigen niveau en dat het zichzelf kan/ mag zijn.

Dagindeling:
' s morgens: boekje lezen/ liedjes zingen, fruithap+ drinken, knutselen, eten+ drinken, evt. Kindjes slapen ( bij goed weer lekker buiten spelen)
' s middags: iets lekkers+ drinken, buiten spelen of evt. wandelen ( speeltuin, eendjes voeren, kinderboerderij)

Beschikbaar voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Opvangdagen:
Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag hele dag beschikbaar.
Dinsdag ochtend beschikbaar de middag niet.
Maandag en woensdag 's avonds evt. beschikbaar.